Monipuoliset 
siivouspalvelut Porista

Sata Clean on Porissa toimiva siivousalan yritys, jolta saat laadukkaat siivouspalvelut kotiin ja toimistolle. Hoidamme myös kattojen huoltotyöt.

Ota yhteyttä

Tutustu palveluihimme tarkemmin alla. Ota yhteyttä ja tilaa siivous meiltä jo tänään!

Kotisiivoukset

Vapautat siivoamiseen kuluvan ajan omaan käyttöösi, kun tilaat meiltä laadukkaan ja huolellisen siivouksen kotiisi kertaluontoisesti tai viikoittain. Meiltä saat muun muassa nämä siivouspalvelut:

  • Yleissiivoukset koteihin

  • Ikkunanpesut

  • Alku- ja loppusiivoukset

Hinta 32 €/h sis. alv.

Huomioithan, että kotisiivouksissa käytämme asiakkaan omia siivousvälineitä.

Tilaa kotisiivous

Yrityssiivoukset

Kaipaako konttorisi kuurausta? Siisti työympäristö on olennainen osa työpaikan viihtyisyyttä ja tehokasta työskentelyä. 

Me hoidamme yritysasiakkaiden siivoustyöt ripeästi ja ammattitaitoisesti. Tarjoamme yrityksille muun muassa nämä palvelut:

  • Toimisto- ja yrityssiivoukset

  • Porrassiivoukset taloyhtiöille

  • Muita siivouspalveluita sopimuksen mukaan

Hinnat yritysasiakkaille riippuvat tiloistasi ja tarpeistasi. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitamme yhdessä siivoustarpeesi ja annamme tarjouksen.

Tilaa yrityssiivous

Kattohuollot

Katon pesu ja huolto on hankala ja ikävä tehdä itse. Mutta ei huolta, meiltä voit tilata alan ammattilaiset tekemään kattohuollon puolestasi!


Kattohuolto pitää sisällään katon pesun ja pinnoituksen. Me pesemme, puhdistamme ja käsittelemme katon suojausaineilla, jotka antavat sille kosteutta hylkivän pinnan. Huollossa käytettävä kasvunestoaine taas estää sammalen kasvun katolle. Työskentelemme kaikkien kattomateriaalien parissa. 


Katon säännöllinen puhdistus ja huolto kannattaa. Puhdistettu ja huollettu katto näyttää kauniimmalta, ja hyvin huollettua vanhaa kattoa tuskin erottaa uudesta! Säännöllinen huolto myös pitää katon kunnossa pidempään. Ammattilaisen tekemä kattohuolto onkin hyvä ja edullinen vaihtoehto kalliille kattoremontille.


Soita ja pyydä tarjous kattohuollosta!

Ota meihin yhteyttä

Kotitalousvähennys

Muistathan, että voit hakea tilaamistasi siivous- ja huoltotöistä kotitalousvähennystä. Olet oikeutettu vähennykseen, kun työ tehdään kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi. Sinun ei tarvitse olla asunnon omistaja, vaan myös vakituisen vuokra-asunnon siivous on vähennyskelpoinen siivouspalvelu. Kun tilaat siivouksen meidän kauttamme, voit hakea kotitalousvähennystä, mikä laskee huomattavasti siivouksen tai kattohuollon kustannuksia.

Vähennys on henkilökohtainen ja riippuu samassa taloudessa asuvien henkilöiden määrästä. Jokainen hakemus arvioidaan erikseen. Lisätietoja löydät Verohallinnon sivuilta.

Lisätietoja

Ota meihin yhteyttä!

 matti@sataclean.fi 


Antinkatu 14 C

    28100 Pori

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
Yhteydenottokuvake

Sata Clean toimii Porin seudulla. Tilaa meiltä siivouspalvelut tai kattohuolto. Pyydä tarjous jo tänään!

Yhteystietomme